Benvingut a Arquetypo

Arquetypo

Desenvolupem els seus projectes d’arquitectura interior a mida. Donem forma a les seves idees des dels primers esbossos fins a la instal·lació a l’obra, integrant verticalment tot el procés.

Des de la nostra experiència de més de 25 anys i un profund coneixement dels processos productius i els seus materials, garantim la màxima qualitat a cada projecte.

Som a Barcelona, i des del nostre centre tècnic i productiu treballem amb passió i precisió a nivell internacional.

Treballem l’excel·lència

Especialitzats en el segment del luxe, cuidem fins al més mínim detall. Dissenyem, produïm i instal·lem el mobiliari més exclusiu perquè estigui en perfectes condicions durant tota la vida.

Els nostres sectors estratègics són el retail, el residencial privat i l’hoteler.

Combinem artesania i coneixement amb tecnologia d’última generació

El nostre equip està format per una gran varietat d’especialistes. Des de fusters amb un profund coneixement de l’ofici i el vessant més artesanal, fins a experts en planificació i optimització de processos productius que es beneficien de maquinària d’última generació.

Vocació internacional

Potenciem el talent per portar-lo molt lluny. Des del seu naixement, Arquetypo ha treballat sempre a nivell internacional. Europa, Amèrica, el nord d’Àfrica i l’Orient Mitjà són els nostres principals mercats, que atenem durant tot el cicle de vida dels nostres projectes.

Un procés multidisciplinar

A la mida del teu projecte

Fem projectes a mida. Aquest és el nostre ADN. Us donarem les millors solucions tècniques i les desenvoluparem conjuntament durant totes les fases del projecte. Som especialistes en el desenvolupament de nous conceptes de mobiliari i prototipatge, agrupant-hi tantes disciplines com calgui.

Organització: Integració vertical

A Arquetypo controlem el procés de disseny, desenvolupament tècnic, fabricació, transport i instal·lació d’inici a fi. Només així podem garantir la màxima qualitat en cadascuna de les fases.

Com treballem

Vols conèixer el nostre procés de treball?

Respectuosos amb el medi ambient i les persones

Des del nostre compromís amb el planeta i la societat comprem, produïm i transformem només fusta amb certificat FSC®, l’organització més important a nivell mundial a favor de la protecció dels nostres boscos.

A més, hem volgut anar un pas més enllà i hem obtingut recentment la medalla de plata d’Ecovadis, una de les firmes d’auditoria de sostenibilitat i ètica empresarial més reconegudes del món.